Monday 25 February 2013

Kevadtuulte ajal peab pea soojas hoidma

Teretulemast,
soojenduseks värskelt kootud müts nuppude ja palmikutega. Tutt on veel puudu ja kindad tulevad ka hiljem. Ilmselt ka sall.
Materjalist: samblaroheline Drops Andnes lõng , vardad nr.8. Lõng on mõnus, paks ja pehme alpakka ja villase segu, aga selles mõttes läks ost natuke metsa, et poes hajameelsena lõnga näppides läks meelest silte lugeda ja koju jõudsin käsipesu lõngaga.

Kuna mul on väga suur ja tark pea (ca.60cm), lõin vardale 66 silma. Soonik on tehtud 3 parempidi, 3 pahempidi. Peale soonikut kasvatasin 6 silma juurde. Palmik on 6 silmuse laiune, mummuga palmikuvahe - 3 silmust. Kokku võtma hakkasin mummuvahesid pidi, kui kudumine oli umbes 20 cm pikkune. Kogu müts on 30 cm pikk. Mulle meeldivad lötumütsid, sellepärast nii pikk. Ja siis veel muidugi see suur ja tark pea, mis tavalisest rohkem ruumi võtab.

Ja no kassi on ju alati ilus vaadata. See on Bianca. Bianca on suur lõnga-ja kudumissõber, nii et tema pilt on siia blogisse igati sobilik. Bianca lapsendab regulaarselt mu lõnganutse ja veab neid hammaste vahel mööda elamist ringi. Samuti magab ta kõige magusamalt just poolikute kudumistööde otsas. 

No comments:

Post a Comment