Monday 4 March 2013

Space invaders

Kui kokku saavad arvuti- ja kudumisnohik, on tulemuseks kapsun arvutimängust. Elukaaslase käest sain pildi mängust:
Mille joonistasin enam-vähem ümber ruudupaberile:
Mustripaber tegelikkusega päris ei klapi, alumisi rohelisi kobakaid (kindlused?) tegin natuke suuremaks ja nihutasin mööda kampsunit rohkem laiali, valgeid putukaid sai ka paar tulpa rohkem. Ülemisi tekste pidin ka nihutama, ning esiküljel ühe rohelise kobaka "Lives"-i tagant ära jätma. Silmade arvu enam täpselt ei oska ütleda, vahepeal tundus küll et sellest saab mu elutöö. Tervelt kolm korda pidin otsast peale alustama. Esimesel korral sai liiga kitsas, teisel korral selgus, et mustri alates oleks pidanud silmuseid tunduvalt juurde tegema, sest kudum ju enam nii lahedalt ei veni kui kahe lõngaga kududa. Ma tegin sama mustri selja peale ka, muidu ehk veel oleks veninud. Allääres peaks umbes 220 silmust olema. Mees ise kannab suurust L. Vardad suurus 3. Lõng: 100% villane Dale Falk. Ei tea kas seda Eestis ka müüakse, igaks juhuks kirjutan. Alumine roheline kuulipilduja on peale tikitud, sama lugu punase ufoga. 
Üldse tundub, et nohikud on veel avastamata ja uurimata sihtgrupp, vähemalt mis kudumitesse puutub. Elukaaslase nohikust sõber läks Space invaders kampsunit nähes täitsa ärevusse ja tahtis endale ka midagi sarnast tellida. Sõber on pisikene, ehk isegi viitsin. Kuigi tavaliselt on endal mitu asja pooleli ja raha eest pole aega kududa.

3 comments:

  1. äge! mul on kuskil linuxi tuxi salli muster, kui aega saan, otsin üles ja panen siia lingi. kavatsen ka salli loomulikult mingil hetkel valmis kudeda.

    ReplyDelete
  2. Pane pane, väga huvitav. Kui guugeldada pilte otsinguga "Arne og Carlos", siis tuleb paar head näidet kuidas Space invaderseid traditsioonilisse kampsunisse kududa :) Ma algul tahtsin ka niisama triipudena Space´i motiive kududa, aga Finn hakkas vinguma ja tahtis et kampsun päris mängu moodi oleks.

    ReplyDelete
  3. http://www.dalegarn.com/images/misc/201202150647403.pdf Leidsin Arne&Carlose SpaceInvaders kampsunite kohta parema lingi ka. Tekst on küll norra keelne, aga kudumismustrid keeli ei tunne!! ;-)

    ReplyDelete