Sunday 28 July 2013

Pikk puhkus

Kuuenädalane puhkus saab 1.augustil läbi, niuts-niuts. Ei teagi kuhu need päevad nii ruttu kadusid. Eestis käisime ka just nende kõige kuumemate päevade ajal, ahnitsesin Liannist peenikest merinovillast ja linast lõnga kaasa.
Ise olen vahepeal valmis saanud ühe suvekampsuni, õmmelnud kaks kleiti ja teksaseeliku. Riideid seekord veel ei näita, sest hiljem oma elukaaslase klõpsutatud pilte vaadates pidin tõdema, et viletsamat fotograafi annab ikka otsida.
Nigelatest piltidest vaatamata olen talle meeleheaks õmmelnud väikese kolme taskuga koti, kuhu ta oma habemeajamisaparaadi, selle laadija ja lisavidinad saab toppida, et tööreisile mõnus kaasa oleks võtta.



Eestist sai seekord kaasa toodud ka emast järele jäänud käsitööajakirju ja lõikelehti. Oma lappamisega väga kaugele pole veel jõudnud, aga ühe lõikelehe peal seisab isegi ilusasti "Eesti Naine" ja aastaarv 1938.
Vanu ajakirju lapates leiab kiiresti üles ajatud mustrid mis päevasest moest hoolimata on ilusad vaadata ning nn. hooajamustrid, millega hiljem muud peale ei oska hakata kui vaatad ja mõtled et näed, oli jah...
Lõpetuseks väike maitseproov 1986.a jaanuarikuise "Nõukogude Naise" mustrilehest, laste käpikutest. Kuna olen vales arvutis, ei saa kahjuks pilte hetkel ilusamaks timmida. 

No comments:

Post a Comment