Sunday 15 December 2013

Veel mütse

Esimene müts sai kootud elukaaslasele, kes mu esimesi helkurmütse vaadates natuke kadeda häälega mainis, et sellist mütsi kannaks ise ka ja et tal üleüldse polegi paksu mütsi. Kasutatud lõngad on Dropsi omad, Lima ja Alpakka, et müts siis paks ja soe saaks. Muster on 1975.a. Nõukogude Naisest.
Teine müts läheb kõige suuremale õepojale. Muster on Saara kirjastuse suurepärasest Kihnu mustrite raamatust. Kuigi kududes tuleb meeles pidada, et sisse on lipsanud kirjaviga, kaheksanurga küljest on puudu sisemine sinine nurk.
Tellisin endale jõulukingituseks veel paar raamatut nende kirjastusest, no nii toredad on lihtsalt nende käsitöö raamatud. Nüüd on mul muu hulgas ka kordustrükist ilmunud Haapsalu räti raamat.
Kolmas müts on mulle endale, Nepali ja Alpakka lõngaga kootud. Vaja veel ainult vooder sisse õmmelda, siis ei puhu tuul enam aukudest sisse. Muster on pärit Garnstudiost, aga enam ma seda üles leida ei suuda. Väga hea mütsimuster igatahes, ülevalt kokku võttes jäi pealae pealt muster ilus justkui lill.

No comments:

Post a Comment