Thursday 11 May 2017

Sundpuhkus

Käsitöö-rindel on endiselt sundpuhkus. Eile opereeriti mul ka vasak käsi, nii et istun jälle diivanil ja vaatan igatsevalt kampsunit mis peaaegu valmis on, ainult 1 cm kapuutsi äärest puudus. Nüüd peab 3-4 nädalat jälle ootama enne kui vardaid kannatab käes hoida. See kampsun on mehele, aga ma olen sellega ise nii rahul, et ilmselt koon endale ka midagi sarnast teistes värvides. 
Peale parema käe operatsiooni sain 2 nädalat taastuda, enne kui hakkasime mu väikest majakest müügiks ette valmistama. Pean ütlema, et teinekord pingutasin ikka üle küll, aga samas on raske ka kõrvalt vaadata kui ootamas on palju tööd. Teisipäeval pani maakler kuulutuse välja ning nüüd on õnneks jälle rahulikum periood. Uhkusega pean mainima, et peaaegu kõik mööbel on tasuta saadud, pidin ainult üle pesema või üle värvima. Pehmed asjad- padjad, tekid jne. ja kaunistused tassisime kodust kaasa. Nüüd ootame, pöidlad pihus, kas järgmisel nädalal peale eavatud uste päeva ka mõni hinnapakkumine tuleb.

3 comments:

  1. Tuleb üks väga ilus kampsun! Kiiret paranemist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Pealtnäha on natuke nagu ugrimugri kampsun, aga seljas näeb päris moodne välja. Näpud ikka sügelevad väga varraste järele...😆

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete