Sunday 20 November 2016

Talvine laternameeleolu

Kellele siis küünlad ei meeldiks, aga küünlad tahmavad ning elava tule juurest ei tohi ära minna. Mõnusa hämara õhtumeeleolu jaoks on aga laternad väga toredad. Ülemise laterna sees olevad küünlad töötavad patareidega. Esikus mul vajalikus kohas kontakti pole, lisaks ei taha sinna põrandale juhtmeid vedelema. Kui tulukesed väga nõrgaks lähevad, pistan patareid jälle ööseks laadijasse.
Valge laterna sees on elektriküünlad. Et küünlad nutsuna laterna põrandal ei vedeleks, siis olen kirjaklambri ülemise osa sisse peitu painutanud ning siis juhtme paaris kohas üles riputanud. Lihtne moodus talvine tuba õdusamaks teha.
Kolmandas laternas on vuhvelküünlad mis samuti patareidel töötavad. Iga kell lülitavad end kindlal ajal sisse ning siis 6 tundi hiljem jälle välja. 
Sain sissekande peale Sillelt ka tema kibekiirelt kokkupandud kaunistuse. Ega polegi muud vaja kui suurt purki, jõuluküünlaid ning isetehtud kuulid mis küünaldele otsa torgata. Kuulide tegemist olen varem kirjeldanud selles sissekandes.

No comments:

Post a Comment