Saturday 30 April 2016

Muhvita kassijahil - lõngakastid jälle punnis

Terve talve olen hoolega oma lõngakaste tühjendanud, aga paari nädala jooksul täitsin jälle vabad kohad ära. Meie linnaosa lõngapood läks vist pankrotti, viimastel nädalatel olid kõik kaubad -40%. Esimesel ringil tulin tagasi hunniku Kauni lõngadega. Kauni on Eesti lõng mida Taani firma müüb, informeeris mind kunagi müüja. Ma ei tea miks niimoodi ringiga tellitakse, aga tegemist on igatahes väga popi lõngaga, mida ma hea meelega kasutan.
Täna oli viimane päev kui pood uksed lahti hoidis ning ale oli lausa -60%. Lolli peaga läksin toidupoodi lõngapoe poolsest uksest ning välja tulles vaatasin ise ka imestusega kella, olin üle tunni aja lõngasid näppinud. Viimasel päeval enam meeletult suurt valikut polnud, aga midagi siiski.
Ostsin neli viimast tokki Hillesvågi lõngavabriku Trolli lõnga. Ise ka ei tea mis nendest teen, ehk oma mehele midagi, talle meeldib oransj.
Lisaks ahnitsesin kampsuni jagu Islandi lõnga Alafosslopi. Seda lõnga olen korduvalt katsumas käinud, aga pole raatsinud osta.
Minu "õnneks" oli paljudest lõngadest liiga vähe alles või siis värvid mis mulle ei meeldinud, nii et seekord rohkem ei ostnud. Kõik ostetud lõngad on käsipesuks mõeldud, aga ma olen varem Kaunist kootud asju villase programmiga masinast läbi lasknud ilma probleemideta.

No comments:

Post a Comment